Woonartikelen

groot assortiment meubels bij intra99 woonbeleving

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 73-96 van 886

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 73-96 van 886

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ontdek het comfort van onze zitbeleving collectie op intra99

Bij intra99 begrijpen we het belang van comfort en stijl in je interieur. Daarom bieden wij een uitgebreide collectie aan zitmeubels die je zitbeleving naar een hoger niveau tillen. Of je nu op zoek bent naar een bijzettafel, eetkamerstoel, poef, krukje, barkruk, fauteuil of bankje, bij intra99 vind je gegarandeerd het perfecte meubelstuk.

Eetkamerstoelen die zorgen voor comfortabel tafelen

Creëer een sfeervolle eetkamer met onze comfortabele eetkamerstoelen. Kies uit een breed scala aan designs, kleuren en materialen die perfect passen bij je eettafel en interieur. Of je nu gaat voor een trendy, minimalistische look of juist een warme en uitnodigende uitstraling, intra99 heeft de ideale eetkamerstoelen voor jou.

Ontspannen met onze stijlvolle poeven en krukjes

Breng extra comfort en een vleugje stijl in je interieur met onze poeven en krukjes. Of je nu een extra zitplek wilt creëren in de woonkamer, slaapkamer of hal, bij intra99 vind je een uitgebreid assortiment aan poeven en krukjes in diverse designs, kleuren en materialen. Kies jouw favoriet en geniet van een moment van pure ontspanning.

Stijlvol en praktisch: onze barkrukken

Voor een trendy en praktische toevoeging aan je keuken of bar, zijn onze barkrukken de ideale keuze. Met een ruim assortiment aan designs, hoogtes en materialen, vind je bij intra99 gegarandeerd de perfecte barkruk die bij jouw wensen en interieurstijl past. Creëer een gezellige sfeer en geniet van een comfortabele zitervaring met onze stijlvolle barkrukken.

Relaxen in stijl met onze fauteuils en bankjes

Maak je interieur compleet met onze luxe fauteuils en bankjes. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, tijdloze uitstraling of een eigentijdse touch wilt toevoegen, intra99 heeft een brede selectie aan fauteuils en bankjes. Kies uit verschillende kleuren, stoffen en designs om de perfecte combinatie te vinden die zorgt voor ultiem comfort en stijl in je woonkamer of lounge. Bij intra99 staan comfort en stijl centraal in onze zitbeleving collectie. Ontdek de ruime keuze aan meubels, variërend van bijzettafels tot fauteuils, en verrijk je interieur met de beste zitbeleving. Geniet van hoogwaardige materialen, stijlvolle designs en een ongeëvenaarde kwaliteit. Bestel vandaag nog jouw favoriete meubelstuk en transformeer je interieur in een oase van comfort en schoonheid.